Tineri din Gorj, la Festivalul-concurs ”Fii star în țara ta”

461
0
DISTRIBUIȚI

O mulțime de copii și tineri din județul Gorj vor participa la ediția din acest an a Festivalului-concurs ”Fii star în țara ta” de la Vulcan, județul Hunedoara. Competiția de muzică și dans va avea loc în perioada 20-22 aprilie. Festivalul concurs este structurat pe mai multe secțiuni: muzică ușoară, muzică populară,
dansuri populare, grupuri vocale, muzică instrumental, muzică folk, secțiunea laureaților ( unde vor participa câștigători edițiilor trecute), diverse( teatru, magie, etc,).

Din județul Gorj, la această competiție vor ajunge: Andreea Gelatu din Târgu Cărbunești, Mara Ștefania Bărboi din Bîlteni, precum și Ștefania Cimpoieru, Melisa Burlan, Iulia Lucaciu, Bertha Briana Gabriela, Daria Bănete și Andreea Șerban din Târgu Jiu, care vor concura la secțiunea muzică ușoară. Totodată, Petronela Bîrsilă și Tania Galbenu din Târgu Jiu vor participa la secțiunea muzică populară și instrumental. Adrian Dăescu din comuna Mătăsari, Alexian Bană din Rovinari și Fabian Tîlvescu din Drăguțești vor concura la secțiunea muzică populară. La aceeași secțiune vor concura și Delia Albu și Lorena Tudorescu din Turceni, Denisa Caval, Sorina Georgiana Pătrașcu, Ana Maria Colesin, Maria Ramona Jujan, Ana Maria Ghorghițoaia, Mihaela Bălan, Bianca Metrică și Alex Vizitiu, cu toții din Rovinari, dar și Izabela Drăguțescu din Târgu Jiu.

Patrik Ciobanu va concura la secțiunea muzică instrumentală.
Festivalul-concurs este organizat de primăria Vulcan în colaborare cu alte instituții și asociații. Evenimentul va avea loc la clubul Imax din localitatea hunedoreană. Ultima zi de înscriere este 2 aprilie.
Autor: G.D.