Teodora Pană lucrează la un nou album. Colaborează cu maestrul Botgros!

321
0
DISTRIBUIȚI

Interpreta de muzică populară Teodora Pană are noutăți pentru fani. Alături de interpretul Leonard Petcu, artista lucrează la un nou album muzical, ce va fi realizat în colaborare cu maestrul Nicolae Botgros, dirijorul Orchestrei de Muzică Populară ”Lăutarii” din Chișinău. Este vorba de o colecție muzicală ce va cuprinde 16 noi piese, din care și două duete. Aurel Blondea și Virgil Chirițoiu se ocupă de orchestrație, sub supravegherea sunetistului Marius Pițigoi. Textele sunt realizate de Jeny Nicolau.
Chiar dacă este foarte ocupată, fiind mereu prezentă la evenimente cultural-artistice și la diverse emisiuni de folclor difuzate de televiziunile naționale, Teodora Pană spune că și-a propus să lanseze noul album peste numai câteva luni. ”Noul album de muzică populară este un proiect de suflet, la care lucrez cu oameni specialiști, dragi mie.Îmi doresc să lansez noul album vara aceasta, în perioada postului. Este un album pe care îl pregătesc împreună cu prietenul și colegul meu Leonard Petcu. Ne pregătim să mergem la maestrul Aurel Blondea să-l orchestreze, cât mai avem timp, înainte să înceapă evenimentele. Ulterior, vom merge la Chișinău, să-l imprimăm ”, a declarat Teodora Pană.


În afară de faptul că și-a făcut un renume în domeniul muzical, Teodora Pană s-a remarcat și în domeniul afacerilor. Artista administrează o firmă de evenimente, Teo Artistic Music SRL-D, care este de succes. Societatea artistei a fost clasată pe locul al II-lea la nivelul județului Gorj în topul firmelor de profil. ”Firma este de diverse activități artistice, evenimente private”, a precizat Teodora Pană.
La doar 29 de ani, artista se declară o femeie împlinită. Teodora Pană are doi copii, ambii băieți, de 5 și 9 ani.
Autor: G.D.