Spectacol la Novaci, de Ziua Îndrăgostiților

160
0
DISTRIBUIȚI

Novăcenii sunt invitați joi, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, să ia parte la o manifestare artistică ce va avea loc chiar în orașul de sub munte.
Școala Populară de Artă din Târgu Jiu alături de Consiliul Județean Gorj, Primăria și Consiliul Local Novaci va organiza un spectacol de muzică uşoară, balet şi dans modern. Evenimentul ”Cânți, dansezi, te distrezi, iubești și zâmbești” se va desfășura la Casa de Cultură din orașul Novaci, începând cu ora 18:00.
Atmosfera va fi întreținută de cursanții claselor de canto muzică ușoară ale Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, coordonați de profesorii Sorin Bivolaru, Doru Ciobanu, Constantin Șerbănescu, care vor cânta și încânta publicul cu piese atât din repertoriul românesc, cât şi din cel internaţional. ”În program vom avea, deasemenea, dansuri moderne, susținute de cursanții clasei de balet, dans modern, în coregrafia profesorilor Camelia și Gabriel Costea”, au transmis reprezentanții Școlii Populare de Artă Târgu Jiu.
Cei care vor dori să ia parte la spectacolul ce va avea loc la Novaci de Valentine ‘s Day vor plăti 10 lei pentru un bilet.