Soprana Gabriela Băncilă, propunere pentru tineri

342
0
DISTRIBUIȚI

Sporana și interpreta de muzică populară Gabriela Băncilă vrea să predea lecții de canto tinerilor români din Italia care vor să se perfecționeze în domeniul muzical. Artista a și creat, pe Facebook, un grup în acest sens. Gabriela Băncilă le-a transmis celor interesați că și ea a avut nevoie de sprijin pentru a putea deveni cunoscută în domeniu. ”Am făcut acest grup, la cerința multor părinți și copii care își doresc să le predau muzica și canto! A venit și timpul meu să fac acest pas. Îmi doresc din suflet să ajut și eu la rândul meu și să fac parte din realizarea viselor voastre. Cândva… mi-am dorit și eu, cu toată ființa mea să cânt pe o scenă, să am propriile mele piese și să mă vad la TV. Apoi a venit perioada când îmi doream din suflet și am înțeles că am nevoie de ajutorul profesorilor mei, pentru a mă perfecționa”, le-a transmis Gabriela Băncilă.
Artista le-a transmis tinerilor interesați că va încerca să fie un dascăl bun. ”Dacă dorești să îți fiu mentor, eu sunt pregatită. Promit că am să îți fiu cel mai bun, răbdător, înțelept, dar și sever dascal!”, a mai spus soprana.
Artista a fost felicitată pentru inițiativă și le-a transmis celor interesați că este dispusă să facă deplasări în toată țara pentru a învăța tinerii în tainele muzicii.
Autor: G.D.