Silvana Rîciu: Ei sunt familia mea!

218
0
DISTRIBUIȚI

Interpreta de muzică populară Silvana Rîciu le arată celor doi copii ai săi cât de mult îi iubește și îi prețuiește de fiecare data când are ocazia. Artista spune despre copiii săi că o fac fericită și că reprezintă totul pentru ea.
Recent, Silvana Rîciu le-a transmis celor mici un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. În același timp, artista i-a prezentat fanilor. ”Ei sunt familia mea și pentru mine familia înseamnă totul. Cei pe care îi iubesc sunt tot universul meu. Ei mă fac fericită și mi se umple inima de bucurie când văd dovezile lor de iubire adevărată pe care mi-o oferă din sufletele lor minunate de copil zi de zi. Îmi sunt nădejde și ajutor, mai mult decât un om mare. În ei găsesc alinare, sfat și împlinire sufletească. Fericire deplină…Dar de la Dumnezeu… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt eu mama unor copii așa buni și iubitori”, a spus artista.
Fanii au reacționat imediat. ” Felicitări! O familie minunată, sunteți frumoși! Vă doresc o viață binecuvîntată, cu bucurii, fericire și împliniri în toate! Îmbrățișări, infinite pentru voi toți, Silvana!”, i-a transmis o fană. ” O familie frumoasă. Să fiți sănătoși și fericiți”, a spus un admirator.

Autor: G.D.