Și-a lansat noul single. Cine e artista!

226
0
DISTRIBUIȚI

Cântăreața Mira și-a lansat noul single. Cea mai recentă piesă a artistei gorjence se intitulează ”Vina” și este o producție marca Cat Muzic împreună cu Global Records. „«Vina» este o piesă care vine în continuarea melodiei «Uit de tine». Eu împreună cu echipa mea ne-am propus să vă prezentăm câte-o părticică din experienţele şi trăirile mele în câte o piesă, alcătuind astfel un puzzle, o poveste. În «Vina» vă povestesc cum am reuşit «să uit» de el şi cum întâlnesc pe altcineva”, a spus Mira despre noua sa piesă.

Noul single este compus de Mira, împreună cu Theea Miculescu, Robert Toma și Mădălin Roşioru, acesta din urmă fiind și producătorul single-ului. Piesa vine împreună cu o poveste vizuală regizată de San. Tema principală este iubirea.
Hitul “Uit de tine” al artistei a adunat peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube si s-a clasat in topurile muzicale mai multe săptămâni la rând. Acum câteva luni, Mira a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier, după ce un TIR s-a răsturnat peste mașina în care se afla alături de băieții de la DJ Project.
Autor: G.D.