Niculina Stoican își răsfață soțul. Ce surpriză i-a făcut!

1258
0
DISTRIBUIȚI

Îndrăgita interpretă de muzică populară Niculina Stoican a plecat în vacanță. În Dubai! Artista le-a povestit fanilor, pe pagina sa de socilizare, de ce a ales această destinație. ”Este un loc frumos unde mi-am dorit să vin în vacanță. Pentru că soțul meu a împlinit 50 de ani și am vrut să-i fac o surpriză împreună cu băiatul meu, și ne-a reușit.
Ne-a reușit excepțional surpriza. L-am păcălit, i-am spus că mergem undeva în țară și până la aeroport chiar a crezut, pentru că a fost un plan foarte bine pus la punct. La aeroport și-a dat seama, pentru că a trebuit să mergem la poartă și a realizat că plecăm în altă parte”, a spus Niculina Stoican.
Artista le-a spus fanilor că abia așteaptă să revină în țară. ”Este frumos aici, dar să știți că mie îmi este dor de acasă. Mi-e dor de zăpadă. Văd pe internet că acasă este zăpadă. În Craiova e zăpadă, la București e zăpadă.

Mi-e dor de casă și mi-e dor de voi. Toată lumea este frumoasă. Am întâlnit aici oameni foarte frumoși: pachistanezi, indieni, arabi”, a explicat Niculina Stoican.
Artista le-a promis fanilor că le va arăta cât de curând și o filmare realizată în deșert.
Autor: G.D.

Videoclipuri Emi Events Music :