EXCLUSIV ! Vasile Ciobanu: Lucrez la un nou album

824
0
DISTRIBUIȚI

 

Îndrăgitul interpret de muzică populară Vasile Ciobanu se  pregătește de lansarea unui nou album muzical. Discul va conține 19 piese, iar o parte din cântecele care se vor regăsi în această nouă colecție le-a realizat în duet cu solista Nina Predescu. ”Este cel dea-l 13-lea album și am să spun că numărul 13 mi-a purtat întodeauna noroc”, a declarat Vasile Ciobanu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Emi Events Music.    

 

Reporter: Ce noutăți aveți pentru fanii dvs.?

Vasile Ciobanu: Lucrez la un nou album. Se intitulează: ”Mi-au trecut anii frumos”. Materialul este orchestrat de dirijorul Marcel Parnica, dirijorul Orchestei ”Doina Gorjului” din Târgu Jiu, și este produs de Casa de discuri Emi Events Music.

 

Rep.: Câte piese va conține noul album?

V.C.: Discul va conține 19 piese, din care 11 sunt solo, adică doar Vasile Ciobanu. Ultimele 8 vor fi în duet cu colega mea Nina Predescu. Am optat pentru a colabora cu Nina Predescu pentru că am cunoscut-o în urmă cu 18 ani și mai avem trei albume împreună. Doream să mai facem încă unul împreună, dar nu s-a finalizat unul doar de duete, așa că am renunțat să mai face un album întreg doar cu duete. Am obținut această formulă, singur și duete.

Rep.: În ce stadiu este noua colecție muzicală?

V.C.: Albumul este terminat. Matrița este finalizată, este dată producătorului, la Emi Events Music, și urmează ca în data de 2 aprilie, să nu zicem cu 1 aprilie, când e ziua păcălelilor, să fie scos pe piață.

 

Rep.: Ce melodii vor fi pe noul album?

V.C.: Întodeauna mi-am așternut pe album trăirile mele. De obicei, soliștii spun că nu cântă despre ei. La mine a fost exact invers. Întodeauna mi-am cântat trăirile mele, danțul de la Mehedinți, sârbele acelea ritmate, cântecul îndrăgostitului de la munte, care îmi este atât de drag, cântecul de mamă, cântecul de înstrăinare. Însă, pe acest album nu am pus o doină, așa cum am procedat la celelalte 12 materiale. Pur și simplu nu i-a venit rândul niciunei doine. Deși mai am doine pe care nu le-am imprimat.

 

Rep.: Toate peisele sunt noi?

V.C.: Toate sunt piese noi, toate sunt în primă audieție. Publicul are ce asculta în preajma sărbătorilor de Paște.

Rep.: De unde va putea fi achiziționat noul album?

V.C.: Din toate magazinele de distribuție ale producătorului Emi Events Music și ale colaboratorilor săi.

 

Rep.: Câte albume ați scos pe piață până acum?

V.C.: Este cel dea-l 13-lea album și am să spun că numărul 13 mi-a purtat întodeauna noroc. Primul album l-am înregistrat pe 13 iulie 2002. Și mi-a adus atât, atât de mare noroc. M-a îndrăgit publicul de prima dată. Eu locuiam atunci la Târgu Jiu. Nu pot spune cât de mult m-a iubit publicul după primul album.

A consemnat G.D.