EXCLUSIV! Interpreta Marcela Fota se mărită. Când va face nunta!

3416
0
DISTRIBUIȚI

Interpreta de muzică populară Marcela Fota își pune pirostriile. Solista de la Dănciulești a făcut această mărturisire, în exclusivitate, la emisiunea ”Tezaur de Folclor” de la Accent tv, moderată de interpretul Emil Badea. În fapt, moderatorul a dat-o de gol. ”Ce să fac? M-a convins! Nu este în viața mea decât de vreo 12 ani și jumătate. N-am avut timp până acum. Ne trecem în acte. Acum am considerat că este momentul, nu ne-am grăbit pentru că relația a mers, a fost extraordinar de bine”, a explicat solista Marcela Fota.

Marcela Fota și iubitul său vor face nunta în data de 2 februarie 2019. Cei doi au împreună și un copil. ”Marcela Fota mai are o îndatorire foarte mare și foarte importantă, aceea de a fi mamă. În timpul liber, încerc să mă ocup pe cât pot de fiul meu, care este foarte lipit de mine”, a mai spus artista.
Cererea în căsătorie a venit într-un moment inedit. Iubitul său a cerut-o de soție în data de 1 februarie, ziua în care părinții Marcelei Fota au împlinit 50 de ani de căsătorie.
Până la nuntă, artista va munci intens. Asta pentru că pregătește și un nou material, împreună cu maestrul Nicolae Botgros. Speră să-l și lanseze în maximum 3 luni.
Autor: G. D.