Emil Badea face show la Zilele Comunei Brănești

292
0
DISTRIBUIȚI

Sărbătoarea mare se anunță în zilele de 3 și 4 mai în comuna gorjeană Brănești. Timp de două zile, cetățenii sunt invitați să ia parte la multitudinea de manifestări dedicate Zilelor Comunei. Evenimentul se află anul acesta la cea de-a XV-a ediție. Pentru a-i cinsti cum se cuvine pe cetățeni, de ziua lor, autoritățile locale vor aduce la Brănești cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară. Este vorba de Emil Badea, Nina Predescu, Vasile Ciobanu și Eugenia Filip, care îi vor încânta pe cetățeni cu vocea lor în cadrul unor spectacole care se vor desfășura pe terenul de sport din satul Capul Dealului.

Manifestările vor începe vineri, 3 mai. Festivitatea de deschidere a Zilelor Comunei va avea loc la ora 11:00. Între orele 12:00 și 14:00 se va desfășura un program artistic oferit de elevii școlii din comună, iar între 14:00-14:30 se va desfășura ședința solemnă a Consiliului Local, în sala Casei de Cultură. Începând cu ora 15:00, autoritățile vor organiza serbarea dedicată cuplurilor care au împlinit o jumătate de secol de la căsătorie. Spectacolul de muzică populară va începe la ora 17:30, urmând ca de la ora 21:00 să se desfășoare ”Seara Tineretului”, un spectacol de muzică ușoară susținut de Emanuel și dansatoarele sale.

Manifestările vor continua sâmbătă, 4 mai, cu competiții sportive, urmate de un meci de fotbal între generații. În încheierea manifestărilor, cetățenii sunt invitați de autoritățile locale la cântec, joc și voie bună.

Autor: G.D.